Idag hurrar vi lite extra för vårt showroom – det är nämligen ett helt år sedan vi klippte banden på invigningen. Så dagen till ära vill vi passa på att lyfta showroomets många fördelar.

Showroomet för Framtidens Backaplan är en viktig plattform för oss att använda på olika sätt i takt med att framtiden växer fram. Hittills är vi positivt överraskade över hur bra det senaste året gått, med över 45 000 besökare och massor med lappar med hejarop och frågor.

Ett showroom för alla
Showroomet är inte är inte bara en plats där nyfikna kan titta in och ta del av visionerna för Framtidens Backaplan. Det är också en plats som vi använder för föreläsningar och privata visningar. Ett exempel på detta var i mitten av februari när 20 medarbetare från Skanska bjöds in för att få ett föredrag om Framtidens Backaplan.

På plats fanns Johanne Gabrielson, marknadsansvarig på Skandia Fastigheter, för att visa upp vad vi ska bygga framåt.
– Ett showroom är viktigt utifrån både att vi vill komma ut med information om vad vi vill skapa och skapa nyfikenhet kring det, men också för att det är väldigt många som är otroligt nyfikna på vad det är som ska byggas för framtiden, säger Caroline Rönnborg, centrumchef på Skandia Fastigheter.

Veronica Landin, projektchef på Skanska, lyfter vikten av showroomet.
– För mig är det jätteviktigt att showroomet finns för att visa vad visionen är av området. Vi är här idag för att få se vad det är vi bygger, varför vi bygger och vad det ska bli i framtiden. Så det är jätteviktigt tycker jag.

Givande för allmänheten
Till showroomet kan alla som vill komma och hålla sig uppdaterade. Det är bara att kika in i lokalen i Backa2 i dagens Backaplan. Där finns allt från visualiseringar och information till en vägg där besökare kan lämna frågor och önskemål.
– Allmänheten kan nyttja det här på så sätt att de kan hela tiden kontinuerligt se förändringen i vad det är vi ska bygga framåt. Så att när vi har byggt det här om ett antal år, så är det precis så här vi visste att det skulle bli när man har sett bilderna innan, berättar Caroline Rönnborg.

Vill du också boka en privat visning av showroomet? Kontakta Johanne Gabrielson.